Arbetsglasögon - Terminalglasögon

terminalglasögon
arbetsglasögon

Att se bra på jobbet ger både arbetskvalitet och ökad trivsel
Mer än 80% av arbetet görs med hjälp av synen. Om inte förr så när man passerat 40-årsåldern börjar oftast behovet av synhjälpmedel att göra sig påmint. Skaffar du då inte glasögon, kan det straffa sig genom att du får huvudvärk eller ont i både rygg och nacke.

Hoyalux Tact
Ett glas som är speciellt bra för dig som arbetar med skrivbordsarbete och ibland måste kunna se på längre avstånd. Glaset är fullt progressivt med speciellt breda när- och mellanområden. Styrkeområdena är placerade så att du kan hålla huvudet naturligt när du arbetar vid din datorskärm och ditt skrivbord. Glaset ska inte användas vid bilkörning eftersom avståndsdelen ligger högt upp i glaset och har inskränkningar i sidorna.

Nyheter!
Nu ska det vara stora bågar i alla former och format, plastbågar i metall, blandat plast/metall, garnityr, 70-talet är tillbaka. Även transitionglaset dvs ett glas som ändrar färg efter ljuset är åter i ropet.

Office
Ett speciellt närprogressivt glas som är tillämpat för användning i kontorsmiljö och dess avstånd.

Rodenstock Nexyma
Komfortabelt närglas med vida synområden.

Nexyma 40 och Nexyma 80: Det nya sortimentet närglas med många fördelar

Kunder har många olika synkrav på nära håll. Ett vanligt par läsglasögon täcker inte alla dessa krav. Med Nexyma, det nya sortimentet närglas från Rodenstock, kan ni erbjudas den rätta lösningen.

Enkelt produktsystem för goda lösningar.
Nexyma 40 och Nexyma 80 är två  nya närglastyper för komfortabelt seende i när- och mellan område.
Tillägget 40 respektive 80 kännetecknar det prioriterade synavståndet i cm. I detta område ger glaset det största utnyttjbara synområdet. Fördelen är ett bredare synfält för det huvudsakliga synområdet än vad ett par progressiva glas kan ge och en bättre rumsuppfattning mot ett par traditionella läsglas.

Större synkomfort för många områden.
Nexymaglasen garanterar en avslappnad huvudställning och en anpassad blickförflyttning för att bäst utnyttja glasen inom varje huvudavståndsområde. Glasögonbärare får största möjliga synkomfort vid alla arbets- och hobby- eller fritidsaktiviteter inomhus som t ex PC eller skrivbordsarbete, laboratoriearbete, hem och handarbete, köks- och hushållsarbete, som att läsa, måla och musicera m.m.

Vi säljer även skyddsglasögon!
Jag vill veta mer/ begär offert till företaget >>