Glasögon

Glasögon
bågar
Glasögonbågar

Tveka inte, unna dina ögon bra skärpa
Det är alltid lika svårt att välja en båge som man trivs med. Efter flera år i branschen kan jag och mina medarbetare komma med goda råd och förslag för att finna en båge som passar just dig. Vi utgår från dina behov och din användning och kombinerar detta med formen och färgen på bågarna för att du ska känna dig trygg med dina glasögon. I vår butik har vi ett stort sortiment av glasögonbågar från de ledande tillverkarna. 

Glasögon för barn
Då barn rör sig mer krävs det glasögon som barnen trivs i och kan röra sig obehindrat med. Vi har ett bra sortiment att välja från för att barnen ska känna sig trygga. 

Glasögonrecept
Har du ett färdigt glasögonrecept eller behöver du hjälp med att göra en synundersökning? Vi hjälper dig med det som är bäst för dina ögon och din ögonhälsa. 

Nyheter!

Nu ska det vara stora bågar i alla former och format, plastbågar i metall, blandat plast/metall, garnityr, 70-talet är tillbaka. Även transitionglaset dvs ett glas som ändrar färg efter ljuset är åter i ropet.

Solglasögon
Åter i lager har vi RayBan.
Även kompletta solglasögon med styrka tillhör idag den vanliga glasögonparken varje glasögonbärare bör ha.

Tre års rikstäckande totalgaranti på glasögon medföljer (värde 10% av glasögonpriset).

SynTrygg – slipp bekymmer & byt om du inte är nöjd
Med SynTrygg får du ett oslagbart skydd om dina glasögon skulle gå sönder. Du får också en månad på dig att bestämma dig för om du gillar den nya bågen och tre månader att vänja dig om du köpt nya progressiva glas. Läs mer om SynTrygg här.

Delbetalning
Vill du välja att sprida ut betalningen på längre tid, erbjuder jag dig en räntefri avbetalning. Vi lägger tillsammans med Remember upp en avbetalningsplan, som passar dig bäst.

DelBetala – smartare än kontant med valfri betalning
Hos oss kan du välja själv hur du vill betala dina inköp. Utöver vanlig kontant- eller kortbetalning kan du välja att betala hela summan månaden efter köpet, eller behålla mer pengar i plånboken och dela upp summan i månadsvisa betalningar. Läs mer om att delbetala här.