Solglasögon

Solglasögon med styrka
solglas_2
Solglasögon

Det finns alternativ!
När man är beroende av sina glasögon kan det ofta vara irriterande att inte kunna använda sig av ett par vanliga solglasögon.

Clip-on
Ett par extra glas som du fäster utanpå dina egna glasögon. Det färgade glaset gör att det känns precis som ett par solglasögon.

Fitover
Solglasögon att sätta utanpå sina ordinarie glasögon ger stora fördelar, avsevärd  minskning av repor på både glas och båge. Fitovers är ett par bekväma, lätta och polariserande solglasögon som du sätter utanpå dina befintliga bågar. En enkel och smidig lösning som finns i olika modeller, storlekar och färger.

Solglasögon med styrka
Du väljer ut ett par solglasögon som du trivs med. Jag gör om dem till ett par glasögon för ditt synfel. Ett bra och bekvämt alternativ för dig som ofta använder solglasögon.
De flesta som bär glasögon har nog någon gång behövt välja mellan att behålla sina vanliga glasögon på och att ta på sig solglasögonen – mellan att se skarpt men vara obekväm, eller se lite sämre men slippa bli bländad. Med slipade glas i dina solglasögon slipper du välja och ser precis lika bra som med dina vanliga glas, utan att behöva kisa!

Ray-Ban
Vi har nu åter solglasögon från Ray-Ban i vårt sortiment.